Subluxatie Degeneratie

Subluxatie Degeneratie


subluxation-degeneration
Fase 1:

De eerste fase van spinale degeneratie is wanneer er een klein verlies van normale wervelkolombalans en spinale kromming is. De omringende kenmerken van de wervelkolom zoals zenuwen, schijven en gewrichten beginnen sneller te verouderen en zijn voortdurend meer gestrest. Deze fase van het degeneratieproces gaat zelden gepaard met grote pijn. Op dit moment is er een goede kans dat u met de juiste zorg terug kunt keren naar normaal.

Fase 2:

In de tweede fase van spinale degeneratie is er een vaak vernauwing van de schijven en mogelijk vervorming in de botten. Je houding begint op dit punt ook vaak te degenereren. Naarmate het wervelkanaal of de opening smaller begint te worden, zijn er vaak significante pijntjes en kwalen aan verbonden. Vermoeidheid en stress komen in deze fase vaker voor. Er is een goede kans op verbetering in dit stadium met de juiste zorg.

Fase 3:

In de derde fase van spinale degeneratie is er aanzienlijke fysieke en mentale betrokkenheid vanwege het niveau van problemen hier. Er is hoogstwaarschijnlijk zenuwbeschadiging en vervorming van de botten en schijven. Er zou op dit moment aanzienlijk verlies van energie en lichaamshoogte zijn. Enige omkering is mogelijk.

Fase 4:

In de vierde fase van spinale degeneratie is de meeste schade permanent, inclusief littekenweefsel, zenuwbeschadiging en vervorming. Op dit punt is de toestand onomkeerbaar. Het beheer van pijn en ongemak is hier de beste optie