Home

 

 

Welkom bij  Genk Chiropractic Center

 

 

Boek Online

 

Behandeling van hoofdpijn en migraines 

Lees meer

Chiropractie voor het behandelen van subluxaties 

Lees meer


Ontdek de zelfherstellende kracht van uw lichaam

Als u een alternatief wil voor ineffectieve medicijnen met onaangename bijwerkingen, pijnlijke injecties die slechts korte tijd helpen of als u denkt dat uw enige alternatief een operatie is. Ontdek dan wat chiropractie voor u kan betekenen.

 

 

Verkrijg de juiste chiropractische aanpassing, van hands-on manipulatie tot instrumentondersteunde aanpassing en de drop-table-techniek om pijn te verlichten.

 

Lees meer


Wat onze patiënten vinden:


 

 

 

 

“Heb altijd al pijn gehad aan mijn nek en schouders, zelfs gewoon bij aanraking zat ik tegen de grond en de dokters zeiden altijd gewoon het is stress in de schouders ga maar naar de kinesist maar dat hielp niet. en nu een paar keer geweest te zijn bij Genk chiropractic center is mijn nek heel los en pijnvrij. Mijn schouders zijn nog nooit zo vrij geweest.” – Naomi V.

 

 

 

 

“Ge-wel-dig!!! Wat deze mensen klaar krijgen. Jaren last gehad van rug (door sport op hoger niveau). Dubbele nekhernia (volgens de dokters in het ziekenhuis was dit nog enkel te verhelpen met operatie, want ze hadden alles gedaan). Toch maar eens naar hier geweest en geen last meer van mn hernia en migraine aanvallen . Ik raad dit nu aan iedereen in mn omgeving aan.” – Melissa L.

 

 

“Top! Iemand die tijd neemt en luistert naar de mensen hun noden en klachten en doelgericht aan deze punten werkt! Zeker proberen.” – Jean Pierre T.

 

 

“Super ervaring! Zeer aangename, kundige arts die de tijd neemt voor zijn patiënt! Top!” – Steve G.

 

 

 

“Voor de eerste keer geweest door aanhoudende nek-, schouder- en rugpijn. Ik had al twee weken hoofdpijn en meteen na de manipulatie van mijn nek was die hoofdpijn verdwenen! Ik ben meer dan tevreden! 1000x dankjewel!” – Lisa W.

 

 

“Had al jaren nek pijn en migraine van september onverdraagzame pijn in linker boven pijn. Terwijl hij me behandelde ging mijn nekpijn en hoofdpijn weg en heb geen pijn meer gehad in mijn bovenbeen nog iets pijn maar na 1 behandeling niet tegeloven!” – Sabine A.

 


Chiropractie werkt

WANNEER JE NU LAST HEBT VAN MIGRAINES, SCOLIOSE OF EEN SIMPELE RUGKLACHT.

 

CONTACTEER ONS 

 

WIJ WERKEN OP

Maandag – vrijdag 9:00h – 19h30

 

 

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA