ONS TEAM

Maak kennis met Dr. Oswaldo Gallegos de Leon


Dr. Oswaldo is een chiropractor die zich richt op het herstellen van het lichaam op natuurlijke wijze. Dit, door evenwicht te creëren in de wervelkolom en het zenuwstelsel. Hij informeert de gemeenschap over het belang van een wellness levensstijl, met een uitgebalanceerd zenuwstelsel, goede voeding, lichaamsbeweging en een gezonde mentale houding. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te onderwijzen en te empoweren om hun optimale gezondheidspotentieel te ervaren.

Hij werd geboren in Havana, Cuba. In 2009 studeerde hij af aan de Universiteit Manuel Fajardo, Havana, Cuba met een Bachelor in Sportwetenschappen. Van daar ging hij naar Palmer College of Chiropractic in Florida waar hij in 2017 afstudeerde. Dr. Oswaldo ging tijdens zijn loopbaan naar verschillende seminaries om meer technieken te leren en meer kennis te hebben. Hij heeft een echte passie voor chiropractie en helpt anderen van alle leeftijden om hun optimale gezondheid te bereiken.
Maak kennis met de chiropractor assistente Evy Coupé


Evy is geboren in Kortrijk, West Vlaanderen. “Bij mijn eerste zwangerschap kwam ik in aanraking met chiropractie. Door de chiropractische zorg die ik toen kreeg had ik een heel gemakkelijke zwangerschap zonder pijn of complicaties bij de geboorte van mijn dochter. Hierdoor ben ik in chiropractie gaan geloven en gefascineerd geraakt. Ik wil nu de gemeenschap informeren over hoe chiropractie u kan helpen om u algemene gezondheid te bevorderen.”

Evy werkt in de praktijk als chiropractor assistente. Zij zal u helpen met alle praktische vragen alsook de tussenschakel zijn tussen u en de dokter wanneer er vertaling nodig is.