ONS TEAM

Ons team

Maak kennis met Dr. Oswaldo Gallegos de Leon, D.C.

Dr. Oswaldo is een chiropractor die zich richt op het herstellen van het lichaam op natuurlijke wijze. Dit, door evenwicht te creëren in de wervelkolom en het zenuwstelsel. Hij informeert zijn patiënten over het belang van een wellness levensstijl, met een uitgebalanceerd zenuwstelsel, goede voeding, lichaamsbeweging en een gezonde mentale houding. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te onderwijzen en te empoweren om hun optimale gezondheidspotentieel te ervaren.

Dr. Oswaldo Gallegos, D.C.  werd geboren in Havana, Cuba. In 2009 studeerde hij af aan de Universiteit Manuel Fajardo, Havana, Cuba met een Bachelor in Sportwetenschappen. Van daar ging hij naar Palmer College of Chiropractic in Florida waar hij in 2017 afstudeerde. Dr. Oswaldo ging tijdens zijn loopbaan naar verschillende seminaries om meer technieken te leren en meer kennis te hebben. Hij heeft een echte passie voor chiropractie en helpt anderen van alle leeftijden om hun optimale gezondheid te bereiken.

Maak kennis met chiropractor assistente Evy Coupé

Evy is geboren in Kortrijk, West Vlaanderen. Zij is een gecertificeerde keto coach en werkt in de praktijk als chiropractor assistente. Zij zal u helpen met alle praktische vragen en is alsook de tussenschakel tussen u en de dokter wanneer er vertaling nodig is. Je kan bij haar ook terecht voor voedingsadvies met betrekking tot een ketogene / koolhydraatarme levensstijl die bijdraagt aan het verminderen van ontstekingen en gerelateerde aandoeningen ten gevolge van een ongezond eetpatroon.